John Deere onderdelen : Beschermingsvloeistoffen

Beschermingsvloeistoffen

Beschermingsvloeistof voor motoren – Cool-Gard.

Gebruikt u de juiste koelvloeistof?
 U dient het correcte product te gebruiken in overeenstemming met de prestatie-eisen van uw machine. Motoren met een koelsysteem dat ontworpen is om tegen de zwaarste belastingen opgewassen te zijn, hebben het hele jaar door speciale bescherming nodig. Helaas, wordt er door veel klanten geen regelmatige onderhoudsbeurt uitgevoerd aan het koelsysteem, en indien wel, dan geloven velen dat ieder soort koelvloeistof geschikt is.

Dat is niet waar.
 Het is inderdaad waar dat de meeste koelvloeistoffen vriespuntverlagend werken en oververhitting voorkomen, maar hun prestaties voldoen niet aan de eisen van heavy-duty motoren. Ze geven niet de noodzakelijk uitgebalanceerde bescherming voor een koelsysteem dat werkt onder hoge druk en temperatuur, met hoge volumes koelvloeistof.

 De Oplossing:
 Cool-Gard is een kant en klare koelvloeistof voor alle seizoenen. Speciaal ontwikkeld voor John Deere motoren. Cool-Gard garandeert volledig thermische stabiliteit, zelfs bij de zwaarste motortoepassingen. Het bevat 50% gedemineraliseerd en gedeïoniseerd water met een vriespunt van min 36 graden celsius, en is beschikbaar in verschillende verpakkingen:
 

 Onderdeelnummer

 Hoeveelheid

EPH76215-005

5 L Kan

EPH76215-020

 20 L Emmer

EPH76215-200

200 L Drum

 Rem- en Koppelingsvloeistof.

Beschermingsvloeistoffen

Conform aan de huidige specificaties van: U.S. FMVSS no. 116 DOT 3 en DOT 4, SAE J1703 en ISO 4925. De John Deere remvloeistof vermengt zich zonder problemen met andere remvloeistoffen die conform zijn aan DOT 3, DOT 4, en DOT 5.
 
 

Kookpunt

DOT 4 Specificaties

John DeereDOT 4

Droog kookpunt

230°

269°

Nat kookpunt

155°

170°

 
 De John Deere DOT 4 remvloeistof is een high performance rem- en koppelingsvloeistof die een hoog kookpunt met verminderde gevoeligheid voor vochtabsorptie combineert. De meeste voertuigfabrikanten schrijven DOT 4 voor.
Aanbevolen voor gebruik in alle auto-, commerciële voertuig- en motorfietskoppeling- en remsystemen (inclusief ABS en Antilock), behalve waar een speciale minerale olie geadviseerd wordt, b.v. bij bepaalde Citroën en Jaguar modellen en alle Rolls-Royce modellen.

Onderdeelnummer

Omschrijving

Grootte

Aantal

EPYQ001

Rem- en koppelingsvloeistof

500ml

20

     

Officiële John Deere invoerder voor België
Peperstraat 4 A
B-3071 Erps-Kwerps Belgium
Tel. +32 (0)2 759 40 93
Fax +32 (0)2 759 99 28
info@cofabel.be